Vrijwilliger van de maand Juni

05 juli 2024


Onze vereniging draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kan onze vereniging niet bestaan. Als vereniging zijn we ontzettend blij met onze vrijwilligers en danken hen jaarlijks met een vrijwilligersmiddag. 

Als blijk van waardering willen we, in een nieuwe rubriek, maandelijks een vrijwilliger in het zonnetje zetten:

Vrijwilliger vd maand:   "Inie Hebbink"

Bennie dank je wel dat je mij deze maand de eer gunt.

Ik ben Inie Hebbink en hoor ondertussen ook bij ‘de inboedel’. Ben al 35 jaar lid van deze mooie club. In de beginjaren, heel fanatiek, ik speelde competitie, clubkampioenschappen en toernooitjes, meestal met Marinus (mijn man) en elke overwinning werd aan de bar gevierd. Vandaar dat ik bij de barcommissie ben beland (haha).

Allereerst enkele eigenschappen/valkuilen van mij: Ik vind heel veel dingen leuk om te doen en ik voel me medeverantwoordelijk om de club bloeiend te houden. Met deze eigenschappen is het moeilijk om ‘nee’ te zeggen.

Zo begon ik met het begeleiden van een jeugdcompetitieteam waarin ook een van mijn kinderen speelde. Gevolgd door de wedstrijdcommissie met o.a. Margriet en Nico. Dat was in de periode dat pen en papier werd ingeruild voor de computer….wat een overgang! Daarna kwam ik in de barcommissie en deed 6 jaar het duo-secretariaat met Marinus. Dat was een mooie, vruchtbare tijd. In die periode gingen we naar ‘eigen beheer’ kantine, waarvoor ik de inkoop deed. Ook werd in die periode, o.l.v. Henk te West, de kantine/keuken en toiletten gerenoveerd. Wat was het een leuke klus om met Monique de inrichting te doen.

Vlak voor de coronaperiode bood Jeroen aan om de inkoop te gaan doen. Wat was ik blij dat ik het vele extra werk, dat corona met zich mee bracht, niet hoefde te doen. Nu doe ik alleen nog de klusgroep kantine (elke 1e maandagochtend van de maand)

De bardienst heb ik opgezegd omdat het bestuur me toch nog wist te strikken voor een klein tijdelijk baantje, namelijk contact leggen met nieuwe leden, hun vragen beantwoorden en eerste lessen regelen.

Ik heb het vrijwilligerswerk voor de LTC altijd met plezier gedaan. Nu is het tijd voor de wat jongere leden. Mede omdat ik een nieuwe tijdrovende hobby (golf) erbij heb gevonden, zal ik steeds minder op de club te vinden zijn. Behalve om een balletje te slaan.

Voor de volgende ‘vrijwilliger van de maand’ wil ik Peter Hofmans uitnodigen.

Groet Inie

 
 
 
Vorige vrijwilligers van de maand:
Dick Sein, Iris Maalderink, Gijs van Doorn, Jeroen Schutten, Hanny Rhebergen, Remco Hoekman, Monique Starink, Bennie Sprenkelder.
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 39417390

L.T.C. Zelhem

Priesterinkdijk 9
7021 HX Zelhem

KVK-nummer

40119235