Laddercompetitie

De Clubladder is een interne competitie voor leden, waarbij de deelnemende leden proberen steeds hoger op de ladder te komen. De clubladder biedt een prachtige mogelijkheid om tegen andere spelers van de club te spelen en leden van de club te leren kennen. De ladder is gemengd, voor jong en oud, toppers en beginners, iedereen kan meedoen. Je komt door het laddersysteem op je eigen niveau terecht en krijgt daardoor spannende partijen. Hoe meer spelers deelnemen, hoe leuker en uitdagender de competitie wordt. Spelers kunnen op elk moment instromen en hun startpositie op de ladder is gebaseerd op hun niveau. Daarna zijn alleen de wedstrijdresultaten van belang. LTC Zelhem heeft een enkel clubladder en een dubbel clubladder. Het is heel uitdagend en leerzaam om regelmatig tegen andere koppels te spelen, dan de koppels waar je normaal tegen speelt. Daarvoor is de dubbelladder een prachtig systeem! 

Er is een zomer- en een winterladder. De zomerladder bestaat uit 13 rondes van 14 dagen en loopt van april tot oktober. De winterladder bestaat uit 9 rondes van 14 dagen en loopt van oktober tot april.

Je kan zelf instellen of je 1 of 2 wedstrijden per ronde (14 dagen) wilt spelen of eens in de vier weken een wedstrijd wilt spelen. Verder geef je aan welke dagen en dagdelen van de week je beschikbaar bent. Sportconnexions matcht je daarna aan een tegenstander en plant de wedstrijd. Je kan de wedstrijd in overleg met de tegenstander verplaatsen. Als je een keer een ronde wilt overslaan omdat je bijvoorbeeld op vakantie bent, dan kan je dat aangeven. Je speelt zolang je de baan hebt gereserveerd en telt het aantal gewonnen games. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. Elke speler kan de score registreren.  

Ben je lid van LTC Zelhem en wil je regelmatig een wedstrijdje spelen tegen verschillende clubgenoten, wacht dan niet langer en schrijf je nu in via deze link:

Installeer de  sportconnexions clubladder app   op je telefoon en je hebt altijd de ladder, je wedstrijden, je laddertennisafspraken bij de hand.

Voor beginnende leden is de laddercompetitie een hele laagdrempelige manier om wedstrijd ervaring op te doen en andere leden van de club te leren kennen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 39417390

L.T.C. Zelhem

Priesterinkdijk 9
7021 HX Zelhem

KVK-nummer

40119235