Laddercompetitie

De Laddercompetitie is een competitie die uitsluitend gericht is op leden van onze vereniging. LTC Zelhem start regelmatig een nieuwe laddercompetitie op tijdens periodes waarin er weinig andere wedstrijden worden georganiseerd. De laddercompetitie is een mooie manier om eens met andere leden van de club een balletje te slaan.

De laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar - volgens bepaalde regels - individueel kunnen uitdagen tot een officiële tennispartij met als doel steeds hoger op de ''ladder'' te komen. Zodoende beklim of daal je op de ladder. Deelnemers aan de laddercompetitie hebben als enige verplichting om een uitdaging aan te gaan. De datum en het tijdstip van de onderlinge wedstrijd wordt door de spelers in overleg bepaald. 


Je kan jezelf op elk moment via de verenigingsapp opgeven voor de laddercompetitie. In de app kan je terugvinden of er op dat moment een laddercompetitie open staat. Als een laddercompetitie al gestart is en je geeft je alsnog op, dan beland je onder aan de ladder (ongeacht jouw ranking).


Leden van alle niveaus kunnen deelnemen aan de laddercompetitie. De meest sterke spelers (de ranking van de KNLTB is daarbij leidend) belanden bij de start van een laddercompetitie bovenaan de ladder. Leden die nog geen ranking hebben opgebouwd verschijnen onderaan de ladder. Voor beginnende leden is de laddercompetitie een hele laagdrempelige manier om wedstrijd ervaring op te doen en andere leden van de club te leren kennen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0314-621134 (clubhuis) 0314-624301 (secretaris)

L.T.C. Zelhem

Priesterinkdijk 9
7021 HX Zelhem

KVK-nummer

40119235