Najaarscompetitie

De Najaarscompetitie telt in het totaal 5 speeldagen, hij start half september en loopt tot eind oktober. Deze Najaarscompetitie wordt steeds populairder, want ieder jaar doen er meer spelers van verschillende verenigingen mee. Het is uitdagend en je wordt sneller beter. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezellig. Kortom, tennis is leuker als je wedstrijden speelt! 

                                  

Tijdens de Najaarscompetitie speel jij samen met jouw team op vijf speeldagen, tussen half september en half oktober, tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit zes teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de vijf speeldagen het meeste wedstrijdpunten heeft gewonnen is kampioen.

Ook voor de Najaarscompetitie is er een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor ervaren In tegenstelling tot de Voorjaarscompetitie speelt de vrijdagavond hier NIET om de week. Dit is vanwege de beperkte periode waarin in het najaar wordt gespeeld. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 39417390

L.T.C. Zelhem

Priesterinkdijk 9
7021 HX Zelhem

KVK-nummer

40119235