Jeugdtoernooien

Voor de jeugd worden er, naast de clubkampioenschappen, verschillende toernooien gedurende het jaar georganiseerd. 

Voor alle jeugdactiviteiten geldt dat dat je je kan opgeven door een e-mail te versturen, de jeugdcommissie zal het betreffende toernooi aankondigen via de nieuwsbrief en via de app. Mocht er inschrijfgeld gevraagd worden dan kan dit op de dag zelf betaald aan de wedstrijdleiding, dit zal ook in de uitnodiging worden aangekondigd. 

Hieronder worden enkele voorbeelden genoemd van toernooien die door de jaren heen georganiseerd zijn voor de jeugd.

Het Winter-/Snerttoernooi  

Dit toernooi wordt georganiseerd als het lekker koud is zodat iedereen zich kan opwarmen met fanatiek tennis en een lekker kopje warme chocolademelk. 

Het Openingstoernooi

Het toernooi als opwarmertje voor de competitie. Het doel van dit toernooi is dat alle competitie spelende jeugdleden samen gaan proeven aan het spelen van 'echte' wedstrijden, net als tijdens de competitie. 

Het Padomazo toernooi

Padomazo staat officieel voor Papa-Dochter-Mama-Zoon. In de praktijk is elke combinatie mogelijk, als het leeftijdsverschil meer dan 15 jaar bedraagt. De partner hoeft geen lid te zijn van LTC Zelhem. Gezelligheid staat voorop en er wordt van iedereen verwacht dat er rekening gehouden wordt met niveauverschil, zodat er sportieve wedstrijden gespeeld worden. Padomazo is een vast onderdeel van de jeugd-agenda.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 39417390

L.T.C. Zelhem

Priesterinkdijk 9
7021 HX Zelhem

KVK-nummer

40119235