Update: nieuwe coronamaatregelen per 14 oktober

31 oktober 2020Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe maatregelen die zijn ingegaan per 14 oktober en de gevolgen daarvan voor tennis bij LTC Zelhem.

- alle tenniscompetities zijn per direct beëindigd.

- kleedkamers zijn gesloten. Alleen de wc in het clubhuis is toegankelijk.

- dubbelen is toegestaan met inachtneming van de 1,5m afstand. Groepsgrootte is maximaal 4 personen (excl trainer). Dit betekent dat je met drie anderen op de baan mag staan. Twee keer per dag tennissen met maximaal drie andere mensen is toegestaan als dit verspreid wordt over de dag. Wij houden daarvoor aan dat er minimaal twee uur tussen de tennisactiviteit met de twee verschillende groepen moet zitten om de kans op een besmetting beperkt te houden. Constructies met wisselen van partner en tegenstanders zoals bij het tossen zijn dus niet toegestaan.

- bij dubbelen aanvullend de richtlijn om bewust 1,5m afstand te houden. Dus geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee.

- Tennislessen gaan door. Dit is toegestaan met vier personen per baan exclusief de trainer. Bij groepen van 8 betekent dit dat de groep tijdens het lesuur in tweeën wordt gedeeld en vier spelers vast op baan 1 staan en vier spelers vast op baan 2. Er kan niet gewisseld worden tussen de banen. Niels ziet hier op toe en houdt er rekening mee met zijn oefeningen. Ook zal hij zorgen dat de 1,5 meter afstand gewaarborgd is bij zijn oefeningen.

- banen reserveren gaat nog steeds alleen online.

- kantine blijft dicht.

- volg de uitgezette routing

- desinfecteer je handen bij aankomst en vertrek

- en bij klachten blijf je thuis.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0314-621134 (clubhuis) 0314-624301 (secretaris)

L.T.C. Zelhem

Priesterinkdijk 9
7021 HX Zelhem