Succesvol Cooling Down Toernooi bij LTC Zelhem

10 november 2023


Nog nooit in de geschiedenis van de tennisvereniging LTC Zelhem waren er zoveel inschrijvingen voor het jaarlijkse Cooling Down Toernooi. De aantallen uit het verleden werden met 186 inschrijvingen vanuit 28 verschillende verenigingen ruimschoots overtroffen. Naast het ingewikkelde puzzelwerk om de vele wedstrijden ingedeeld te krijgen werd de toernooicommissie dit jaar ook nog eens bezig gehouden door het onstuimige weer. Dagelijkse regenbuien met de storm Ciarán op donderdag als hoogtepunt werden de grootste uitdaging. De maandagavond moest er helaas worden uitgeweken naar TC Zuid in Doetinchem omdat er door het natte weer op de banen in Zelhem niet getennist kon worden. De toernooicommissie van LTC Zelhem wist het voor elkaar te krijgen om de rest van de week de banen in Zelhem wel bespeelbaar te houden. Regelmatig moesten er sponsen worden ingezet om de doorweekte banen droog te maken. Een aantal deelnemers van het toernooi hielpen de commissieleden spontaan mee. Daardoor ontstond er nauwelijks extra wachttijd. Een mooi staaltje van enthousiaste betrokkenheid waardoor het drukke programma helemaal uitgespeeld kon worden.

Finale dag
Op de finale dag zondag 5 november was er inmiddels een goede techniek ontwikkeld om de natte banen zo snel mogelijk bespeelbaar te maken. Daardoor waren er die dag vele mooie wedstrijden te zien. In alle categorieën, van beginners tot zeer geroutineerde spelers, werd de uitdaging aangegaan om kampioen te worden. Dat leverde hele spannende wedstrijden met veel publiek op. De culinaire commissie van LTC Zelhem zorgde voor een fantastisch buffet. Alle aanwezigen genoten van heerlijke zelfgemaakte culinaire hoogstandjes en de gezelligheid in het clubhuis en rond de banen.

Het toernooi werd rond 17.00 uur afgesloten met de prijsuitreiking. In 11 categorieën mochten de winnaars hun prijzen in ontvangst nemen. LTC Zelhem kijkt voldaan terug op deze drukke gezellige week. De commissie is alweer voorbereidingen aan het treffen voor het Warming Up toernooi dat in maart 2024 gaat plaatsvinden.

   

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 39417390

L.T.C. Zelhem

Priesterinkdijk 9
7021 HX Zelhem

KVK-nummer

40119235