Open PADOMAZO toernooi op zondag 8 maart 2020

06 februari 2020


Het Padomazo toernooi is al jaren het leukste toernooi voor jong en oud bij LTC Zelhem. Normaal gesproken organiseren wij dit toernooi alleen voor onze jeugdleden zodat zij met hun papa of mama kunnen tennissen. Dit jaar gooien wij het over een andere boeg en mogen alle leden van LTC Zelhem en ook mensen die geen lid zijn zich opgeven voor dit leuke toernooi op 8 maart 2020!

Hoe werkt het?
Opgeven kan als koppel, hierbij hebben wij wel de voorwaarde dat 1 speler jonger is dan 18 jaar oud en de andere speler minimaal 15 jaar ouder is.

Het vormen van een koppel is daarnaast helemaal vrij. Zo mag een koppel bijvoorbeeld gevormd worden uit een opa met een kleindochter, een seniorenlid met een fanatieke buurjongen of een jeugdlid met een tennissende oom. Alles is mogelijk!

Wij zorgen voor een leuke en gezellige dag met veel tennisplezier. Naast het tennissen krijgen alle deelnemers een glaasje ranja of een kopje koffie / thee van ons en zorgen wij voor wat lekkers tussendoor.

Wanneer is het en wat zijn de kosten?
Wij organiseren het toernooi op zondag 8 maart en de dag zal duren van 10.00 tot +/- 16.00 uur. Inschrijfkosten zijn er niet!

Ben je enthousiast geworden voor dit leuke toernooi? Geef je dan snel op door een mail te sturen naar: [email protected]. Inschrijven kan tot en met maandag 2 maart. Wees er snel bij want vol = vol!

Wij zien jullie graag op het Padomazo toernooi 2020!!

Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie
LTC Zelhem

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0314-621134 (clubhuis) 0314-624301 (secretaris)

L.T.C. Zelhem

Priesterinkdijk 9
7021 HX Zelhem