Niels, we missen je. Hoe gaat het met je?

01 april 2022


Zoals we allemaal weten zit onze tennisleraar Niels al een tijdje in de lappenmand. Met regelmaat word er gevraagd: hoe gaat het met Niels? De PR commissie vond het daarom de hoogste tijd om dit Niels zelf te gaan vragen. Vrijdag 1 april (geen grap) ging de PR commissie bij Niels op bezoek om een fruitmand te brengen en even bij te praten.

 

Voor wie het niet weet waarom de lappenmand Niels thuis houd even een update. Niels kreeg ruim drie jaar geleden last van een cyste. Deze drukte op de kleine bekken. Deze cyste groeide en groeide en moest worden verwijderd. In het Radboud in Nijmegen heeft Niels twee robotoperaties gehad. Maar helaas voor Niels en voor ons kwam de cyste weer terug en duurde het herstel veel langer. Er volgde in oktober een 3e open operatie. Er waren wat complicaties waardoor Niels bijna 3 weken in het ziekenhuis moest verblijven. Daarna kon het herstellen beginnen. Maar helaas, wederom tegenslag, de cyste kwam weer terug. Niels voelt zich wel goed en wil niet dat hier een dramaverhaal ontstaat. Hij verteld even tussen neus en lippen door dat hij de gehele dag pijn heeft. Met name zitten is heel erg vervelend en lastig. Lopen en staan gaat prima. 

Hij vermaakt zich nog wel. Hij gaat dagelijks op bezoek bij zijn 94 jarige moeder. Daarnaast kan hij wat wandelen. Niels heeft zelfs al een keer kunnen golfen. Ook hoopt hij binnenkort eens te proberen om weer even te tennissen.

We hebben een tijdje gepraat over Voetbal en met name over De Graafschap waar Niels in zijn jeugd heeft gevoetbald. Ook kenden we beiden tennisleraar Aad Zwaan waarbij de carrière als tennisleraar van Niels is begonnen. We konden even leuke herinneringen ophalen. 

Hoe gaat het nu verder?
Een europees medisch platform is bijeen geweest en hebben zich gebogen over de situatie van Niels. Zij vinden het een goed idee om de cyste te scleroseren, een behandeling van leegzuigen en verlijmen van de wanden. Er volg binnenkort wederom een operatie, de 4e. Niels hoopt hiervoor in april een oproep te krijgen. De verwachting is dat dit een positief resultaat zal opleveren maar Niels moet er rekening mee houden dat dit mogelijk nog een 2e keer zal moeten.

Niels is er inmiddels wel klaar mee. Hij wil vooral snel van de pijn af. Door de pijn en alle rompslomp gaat het slapen ook niet altijd geweldig. Hij is er blij mee weer wat te kunnen bewegen. Moet ook wel want de conditie is ook niet meer wat het geweest is vertrouwd hij mij toe.

Niels bedankt hierbij graag alle mensen die hem een kaartje hebben gestuurd of op een andere manier belangstelling hebben getoond. Hij is zeker van plan om binnenkort zijn gezicht weer eens op onze tennispark te laten zien. En hij wil beslist een keer komen kijken bij de competitie van de jeugd.  En verder hoopt hij ook weer snel zelf op de tennisbaan te staan.

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 39417390

L.T.C. Zelhem

Priesterinkdijk 9
7021 HX Zelhem

KVK-nummer

40119235