De vrijwilliger van de maand (Maart)

02 april 2024


Onze vereniging draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kan onze vereniging niet bestaan. Als vereniging zijn we ontzettend blij met onze vrijwilligers en danken hen jaarlijks met een vrijwilligersmiddag. 

Als blijk van waardering willen we, in een nieuwe rubriek, maandelijks een vrijwilliger in het  zetten:

We willen dit doen met enkele standaard vragen zoals:
- Wie ben je?
- Wat is/betekent LTC Zelhem voor jou?
- Wat doe je voor LTC Zelhem?
- Wat is jouw motivatie om als vrijwilliger mee te doen?
- Wat wil je verder nog kwijt?
- Jij mag de volgende "Vrijwilliger van de maand" kiezen. Wie kies je?

 

Vrijwilliger vd maand:   "Remco Hoekman"

Ik ben Remco Hoekman. Al van jongs af aan vind ik tennis een leuk spelletje. Vroeger speelde ik veel met mijn tweelingbroer. We waren samen lid bij LTC Zelhem. Vanaf de middelbare school werd het minder omdat we kozen voor voetbal. Later, toen voetbal fysiek lastiger werd, ben ik weer begonnen met tennissen. Ik woonde inmiddels in Cuijk. Maar toen ik 7 jaar geleden terugkwam naar Zelhem ben ik weer lid geworden bij LTC Zelhem. Het is nog altijd die gezellige vereniging van vroeger waar veel te doen is. En veel bekende gezichten van vroeger zie je nu nog steeds. Dat is mooi om te zien.
 
Bij mijn terugkomst werd al snel gevraagd of ik ook vrijwilligerswerk wilde doen. Ik heb eerder veel bij Zelos gedaan en vind dat je als lid wat terug moet doen voor de vereniging. Ook voor LTC Zelhem wilde ik daarom graag wat doen. Zonder vrijwilligers bestaat de vereniging namelijk niet. 
 
Toen Henk te West wegging als voorzitter is mij gevraagd of ik dat over wilde nemen. Dat heb ik gedaan en met mijn contacten en kennis van het sportveld en de tomeloze inzet van de andere bestuursleden hebben we een mooie tijd achter de rug. Na zes jaar ben ik afgelopen februari gestopt als voorzitter en nu nog als bestuursadviseur verbonden aan het bestuur. Zo kan ik mijn kennis in blijven brengen, maar kost het mij wat minder tijd. Die tijd ga ik steken in vrijwilligerswerk bij ZZC. Ik ben daar trainer geworden van een jeugdteam en volg een trainerscursus om mezelf hierin te ontwikkelen. 
 
Ik geef het stokje graag door aan iemand die heel veel doet voor LTC Zelhem en zorgt voor gezelligheid in het clubhuis: Monique Starink.
 
Groet Remco

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 39417390

L.T.C. Zelhem

Priesterinkdijk 9
7021 HX Zelhem

KVK-nummer

40119235