Aantal keren tennissen per week verhoogd

15 juli 2020


De zomervakantie komt eraan. Deze week geeft Niels nog tennisles en dan heeft ook hij een aantal weken vakantie. Gezien de bezetting van de banen de afgelopen weken en het feit dat veel mensen deze vakantie thuis blijven, is er besloten om het aantal keren tennissen per week te verhogen. 

Iedereen mag maximaal 3 x per week op een doordeweekse avond (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 19.00 uur) boeken. Op de overige dagen en tijdstippen is het aantal keren boeken per week niet meer beperkt.

De voorwaarden die wel gelden zijn: je mag maximaal 2 uur aansluitend en maximaal 4 uur per dag boeken. 

Natuurlijk blijven de afspraken met betrekking tot de manier van boeken bestaan:

  • je boekt een baan voordat je gaat spelen
  • je zorgt dat alle spelers in het systeem geboekt zijn. Mochten er na de oorspronkelijke boeking veranderingen (extra spelers/andere spelers) zijn, dan kan je de oorspronkelijke boeking annuleren en een nieuwe juiste boeking maken.
  • je boekt alleen een baan als je echt wilt gaan tennissen. Moet je door overmacht de afspraak annuleren, dan doe je dat zo snel mogelijk zodat andere leden de mogelijkheid krijgen gebruik te maken van de baan.
  • zijn er problemen bij het boeken, stuur dan een mailtje naar [email protected] . Het is i.v.m. een eventuele corona uitbraak belangrijk dat we, ook achteraf, kunnen zien wie er wanneer op de baan was.

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 39417390

L.T.C. Zelhem

Priesterinkdijk 9
7021 HX Zelhem

KVK-nummer

40119235