World tour en Competitie

De World Tour is voor rood en oranje en bestaat uit negen speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Steeds op zondag. Dan worden korte wedstrijdjes georganiseerd volgens het puntensysteem dat bij een bepaalde kleur hoort.

Groene competitie

De groene competitie wordt bij LTC Zelhem gespeeld in het voorjaar (start april) en in het najaar (start september). Iedere keer gaat het om 6 à 7 speelmomenten, steeds op zondag. Voor iedere competitie kun je je apart inschrijven.

Gele competitie

De gele competitie wordt bij LTC Zelhem gespeeld in het voorjaar (start april) en in het najaar (start september). Het gaat om 6 à 7 speelmomenten, altijd op zondag. Voor iedere competitie kun je je apart inschrijven. Alle competities worden zowel thuis (op ons eigen tennispark) als uit (bij andere verenigingen) gespeeld. Houd rekening met vervoer en begeleiding door ouders (kennis van de spelregels wordt aanbevolen).

Vrijwilligers / helpende ouders

Als tennisvereniging stimuleren we enorm de sport voor onze kinderen. Om alles in goede banen te leiden zorgt de Jeugdcommissie voor de administratieve afwikkeling met en richting de KNLTB, controleert en ziet toe op de richtlijnen en naleving van de instructies en regelementen, maar daarmee zijn we er uiteraard nog niet.

We zijn veelal afhankelijk van de inzet van vrijwilligers en helpende ouders. Je kunt dus op het moment van inschrijven voor de competitie aangeven of je een bijdrage wilt leveren. Dit noteren en verzamelen we als Jeugdcommissie en als de totaalstand is opgemaakt, zullen we je persoonlijk benaderen voor de taken die op een speeldag te verdelen zijn. Zo kunnen we allemaal een wezenlijke bijdrage leveren aan het speelplezier van de kinderen, alle faciliterende zaken daaromheen en het slagen van een competitie speeldag.

Meer informatie

Wil je meer informatie over rode, oranje, groen of gele competitie neem een kijkje op: http://www.tenniskids.toernooi.nl. Je mag natuurlijk ook een mail sturen naar [email protected].