START Voorjaarscompetitie

Nog een kleine maand trainen en dan kunnen we vanaf zaterdag 4 april onze vorderingen tonen in de voorjaarscompetitie. En het beloofd een mooi voorjaar te worden want maar liefst 13 teams van LTC Zelhem gaan mee doen.

Binnen kort zijn op de site in de agenda alle data te zien. We hopen op veel bekijks en aanmoedigingen. We starten op donderdag ochtend tot en met de zondag. Wisten jullie al dat ons Zaterdag Heren team Top klasse gaat spelen. Dit beloven prachtige wedstrijden te worden, waarbij het heren team Zelhem flink aan de bak moet. Tegelijk speelt ook het dames team op zaterdag in de hoofdklasse.

Wil je naar wat rustiger tennis kijken dan kan dat op donderdag ochtend en vrijdagochtend. Op vrijdagavond hebben we een leuke mix van tennis. Letterlijk en figuurlijk. Op vrijdag zijn tijdens de voorjaarscompetitie geen banen vrij voor recreant tennissers omdat maar liefst 6 competitieteams meedoen. Iedere vrijdag is er iets te doen. Dus mocht je je vervelen kom gezellig kijken.
Op zondag is onze jeugd te bewonderen, met daarnaast nog het herenteam.

Kortom het park wordt volop benut.