Snerttoernooi

Verslag door: Jeroen Schutten

Op woensdag 12 februari 2020 werd door de evenementencommissie een Snerttoernooi georganiseerd. Er was veel belangstelling voor dit avondtoernooi, want met 32 deelnemers kunnen we wel spreken van een goede opkomst. Bij binnenkomst ontvingen de deelnemers een consumptiemunt voor een drankje en kon men een kop snert halen met roggebrood en katenspek. Er was meer als voldoende, dus een tweede kom voor de liefhebbers was er ook.

Rond 19:30 uur werd er geloot welke koppels de eerste ronde tegen elkaar uit zouden komen. Er werd tot de 5 gewonnen games gespeeld met een tiebreak bij 4-4. Daarna gingen de winnaars naar de linkerkant en de verliezers naar de rechterkant van het schema waar vervolgens het toernooi op basis van een afvalsysteem uitgespeeld werd.

Om 22:15 waren er nog 4 koppels over die de finale gingen spelen. Alfred Memelink en Wilfried v/h Schip tegen Stefan van Rekum en Jasper Stapelbroek in de winnaars-finale en Christian Koning en Iris Bais tegen Peter Meulman en Theo Meulman in de verliezers-finale. Stefan, Jasper, Christian en Iris gingen als winnaars met een maaltijdpakket voor erwtensoep naar huis en de runner-ups moesten het doen met een blik Unox erwtensoep.

Het was een zeer geslaagd toernooi en de evenementencommissie is alweer bezig met een volgende activiteit. Jullie horen snel weer van ons.

De evenementencommissie,
Jeroen en Jasper

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0314-621134 (clubhuis) 0314-624301 (secretaris)

L.T.C. Zelhem

Priesterinkdijk 9
7021 HX Zelhem

KVK-nummer

40119235