Laddercompetitie verlengd tot 1 juni 2021

06 maart 2021

1 december 2020 zijn we vol enthousiasme gestart met de winterladdercompetitie. Helaas gooiden de strengere corona maatregelen al snel roet in het eten. Omdat we niet meer mochten dubbelen werden de drie dubbel ladders (dames, heren en mix) stop gezet. De enkel laddercompetitie ging wel door. Inmiddels doen 25 leden daaraan mee en vinden er regelmatig spannende wedstrijden plaats. Omdat de voorjaarscompetitie in ieder geval is uitgesteld tot mei, hebben we besloten om de winterladdercompetitie om te dopen tot laddercompetitie 2021 en zeker door te laten gaan tot 1 juni.

Alle seniorleden die nog niet mee doen, kunnen zich alsnog inschrijven. Je start dan onderaan de ladder en kan jezelf zo snel je zelf wil, omhoog tennissen.
De deelnemers hebben als enige verplichting om binnen 7 dagen de uitdaging aan te gaan. Je bepaalt in onderling overleg het moment waarop je de wedstrijd gaat spelen.

De winnaar van een wedstrijd is degene (of het team) met twee gewonnen sets. Bij een setstand van 6-6 wordt er tie-break gespeeld. De spelers bepalen voor het begin van de wedstrijd of ze, als er een derde set nodig is om een winnaar te bepalen, een derde set gaan spelen of dat de derde set een super-tie break wordt.

Je kan de laddercompetitie vinden binnen de clubapp bij: Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie.
Onderaan dit bericht kan je een instructie downloaden met een uitgebreidere handleiding mocht je daar behoefte aan hebben.

Ook beginnende leden worden opgeroepen om mee te gaan doen aan de laddercompetities. Het is een mooie manier om andere leden te leren kennen en om wat wedstrijd ervaring op te doen.

Natuurlijk hopen we dat we weer snel mogen dubbelen, zodat ook de dubbel laddercompetities lekker kunnen gaan draaien. Ook daar kunnen teams zich op elk tijdstip voor inschrijven.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected]

-> instructies laddercompetitie