Instructie Laddercompetitie

Je kan de laddercompetitie vinden binnen de clubapp bij Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie.

Bij ‘beschikbaar’ zie je de laddercompetities waar je jezelf kan inschrijven. Als je deze selecteert, zie je de nodige speelsterkte, leeftijd, ranglijst en welke wedstrijden er zijn gespeeld.
Nadat je jezelf hebt ingeschreven, komt deze competitie te staan bij ‘mijn competities’. Hier kun je aan de slag gaan met uitdagen. Door op ‘uitdaging’ te klikken bij een lid, kun je een bericht sturen en een voorgestelde datum van de competitie (het is mogelijk om meerdere opties te versturen). Zodra je zo’n uitdaging ontvangt, kun je zelf via de app deze accepteren door op ‘uitdaging details’ te klikken. Hier is het mogelijk om de uitdaging te accepteren, af te wijzen of om een andere datum/tijd voor te stellen.

1. Selecteer een competitie.

2. Klik op "inschrijven".

3. Klik op "uitdaging" om een ander lid uit te dagen.
•    Leden spreken af met medespelers door 'uitdagingen' te verzenden via de mijn omgeving achter de website inlog. Let op!: De 'uitdagen' knop verschijnt pas bij de start van de competitie. Dus ligt deze datum in de toekomst dan is deze knop nog niet zichtbaar.

•    Zodra een lid een ander lid uitdaagt wordt er automatisch een mail gestuurd.

•    Zodra het uitgedaagde lid de datum en tijdstip passend vindt kan het lid de uitdaging accepteren via de ontvangen e-mail.

•    Hierna wordt er automatisch een wedstrijd aangemaakt in het systeem en kan de toekomstige wedstrijd plaatsvinden. Let op!: de uitdagende partij moet zorgen dat er een baan wordt gereserveerd.

•    Wedstrijduitslagen
Het invoeren van uitslagen wordt gedaan door de leden zelf via de website-inlog. Dit is alleen mogelijk als er een wedstrijd is afgerond.

•    Bij gelijkspel heb je de mogelijkheid om een extra set toe te voegen zodat er uiteindelijk toch een winnaar bekend is.

KVK-nummer

40119235